Sneltransport

Wanneer u goederen wilt verzenden waarbij iedere minuut telt bent u bij BR Xpress aan het juiste adres. Met een wagenpark variƫrend van kleine bestelwagens tot grote vrachtwagens kan BR Xpress uw pakket, pallet of zending met afwijkende maat direct van A naar B brengen.

Zowel nationaal als internationaal heeft BR Xpress expertise in sneltransport waarbij na een telefoontje vrijwel direct een chauffeur op weg kan gaan met uw goederen. Gezien de vaak kwetsbare aard van de goederen garanderen wij dat onze chauffeurs over voldoende kennis beschikken van o.a. ladingzekering en eventuele douane-afhandeling.

Door ons brede wagenpark is zelfstandig lossen doormiddel van een laadklep geen probleem, zowel in binnensteden als op industrieterreinen. Ook beschikken wij over de juiste kennis en vergunningen voor transport van onder andere afval en gevaarlijke stoffen (ADR).

Kunnen wij u helpen op het gebied van sneltransport? Is er iets dat met spoed geleverd moet worden bij uw klant? Heeft u vragen over welke kosten hieraan verbonden zijn? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op via +31 6 222 49 439.

sneltransport br xpress