Het wagenpark

Als allround logistiek dienstverlener bieden wij onze services aan middels een breed inzetbaar wagenpark. Al onze wagens vallen binnen de Euro 6 norm waarmee toegang tot vrijwel alle milieuzones in Europa mogelijk. Ook zijn alle auto’s voorzien van de juiste uitrusting voor internationaal vervoer, denk hierbij aan milieustickers en snelweg-vignetten voor diverse Europese landen.

Al onze auto’s hebben voldoende materialen aan boord om diverse verschillende vrachten op een veilige manier te kunnen vervoeren. Iedere wagen is uitgerust met voldoende spanbanden, antislip matten en kunststof hoeken.

Wij zijn in het bezit van een Eurovignet voor al onze vrachtwagens en ook zijn deze uitgerust met een tolbox met dekking voor het grootste deel van Europa. Ook zijn de juiste vergunningen en uitrusting aan boord voor vervoer van gevaarlijke stoffen en afvalstoffen.

citan

Mercedes-Benz Citan

De kleinste bestelwagen in onze vloot. Geschikt voor het vervoer van de kleinere goederen. Met een laadruimte van 165cm x 100cm is deze auto inzetbaar voor het transport van 1 pallet of van kleinere colli’s. Door het compacte formaat van de Citan is deze ideaal voor leveringen op locaties als stadscentra en woonwijken.

Mercedes-Benz Sprinter

De Sprinter is een echte allround bestelwagen. Met een laadruimte van ruim 4 meter diep is deze bus geschikt voor het vervoer van 5 Europallets met een maximale hoogte van 180 centimeter. Ook kunnen er diverse kleinere goederen in zoals pakketten die zowel via de achterdeuren als via de zijdeur geladen en gelost kunnen worden.

MB Sprinter Euro 6

Renault master

Renault Master

De Master is een bestelwagen met een meubelbak opbouw die voorzien is van een laadklep. De rechte wanden van de laadbak maken deze bakwagen in combinatie met de laadklep optimaal geschikt voor het vervoer van pallets en rolcontainers. De laadruimte is geschikt voor het vervoer van 8 Europallets met een maximale hoogte van 220 centimeter. De wendbaarheid van deze Renault Master in combinatie met de laadklep maakt het een uitermate geschikte optie voor leveringen op plekken die met reguliere vrachtwagens slecht bereikbaar zijn.

Renault D

Een laadvermogen van 10 ton en een ruime laadbak maakt van deze wagen een echte alleskunner. De opbouw is voorzien van schuifzeilen aan beide kanten wat laden en lossen vanaf de zijkant mogelijk maakt. Dit vergemakkelijkt het vervoer van lange goederen. Naast dat deze wagen geschikt is voor het laden en lossen via een laaddock kan er ook zelfstandig gelost worden doormiddel van de laadklep. De laadruimte biedt ruimte genoeg voor 18 Europallets met een maximale hoogte van 250 centimeter. Daarnaast voldoet de Renault D aan alle eisen voor het vervoer van gevaarlijke stoffen (ADR).

Renault D

Mercedes actros

Mercedes-Benz Actros

Het vlaggenschip van de firma, de Mercedes-Benz Actros Edition 1. Een 480 pk sterke vrachtwagen, uitermate geschikt voor internationaal transport. Met een schotelhoogte van 115 centimeter is deze trekker geschikt voor de meeste trailers zoals tautliners, citytrailers, open opleggers en koelers. Deze Actros is voorzien van een aansluiting voor een laadklep wat zelfstandig lossen mogelijk maakt. Naast dat deze wagen bijzonder fraai oogt heeft hij ook een breed scala aan innovaties op het gebied van veiligheid en milieu aan boord. Denk hierbij aan systemen als ‘Predictive Powertrain Control (PPC)’, actieve dodehoek assistentie en de ‘Mirrorcams’. Ook de zwaailampen en extra led-werklampen dragen bij aan de veiligheid van chauffeur en mede-weggebruiker tijdens laden, lossen en manouvreren. Wanneer gebruik wordt gemaakt van een ‘standaard’ trailer (13,60 meter) is vervoer tot 33 Europallets mogelijk met een maximale hoogte van 270 centimeter.