Over ons

BR Xpress is ca. 18 jaar geleden opgericht door een team van ervaren logistieke professionals. Een team dat tot op de dag van vandaag Continu bezig is om de hoogste normen op logistiek gebied te bereiken.

Mede door onze ruime ervaring op dit gebied zijn wij in staat om u een persoonlijke service te bieden. Of het hierbij nu gaat om een palletlevering, pakketlevering, of noem maar op.

Inlevingsvermogen en creativiteit maken het mogelijk om voor ieder transportprobleem bijna altijd een passende oplossing te vinden.

Wij werken onder andere nauw samen met een landelijk netwerk van logistieke partners, koeriers, transporteurs en kunnen daardoor kwaliteit garanderen van deur tot deur en van minuut tot minuut.

Onze focus gaat vooral uit naar service en kwaliteit die in alle opzichten tot totale tevredenheid bij onze klanten zal leiden. Klantenservice en klanttevredenheid zijn onze primaire doelen.

Om dit onder andere te kunnen bewerkstelligen vervangen wij tijdig ons materiaal en voeren wij regelmatig service en onderhoud uit.


BR Xpress beschikt over de benodigde NIWO vergunningen.  

Tevens staat BR Xpress als vervoerder geregistreerd bij de NVWA.