Pakketten & Packs

Packs-center H69

packs-trailer-1

BR Xpress maakt voor de pakketdienst gebruik van het netwerk van ‘Packs’. Dit is één van de meest concurrerende en klantgerichte logistieke dienstverleners met een Benelux dekkend distributienetwerk. De samenwerking met ‘Packs’ gaat als volgt;

De samenwerking met Packs gaat als volgt;

Stel u heeft als bedrijf online een product verkocht, en u wilt dat dit morgen bij uw klant bezorgt wordt. Dan kunt u online een verzendzegel aan maken. De chauffeur van BR Xpress zal  in de loop van de dag het pakket bij u ophalen waarna het direct een afhaalscan krijgt. Hierna worden alle afgehaalde pakketten van de verschillende chauffeurs op ons Packscenter te Laag-Soeren verzameld en transport klaar gemaakt. In de loop van dezelfde avond gaan deze op transport naar het COP (centraal overslag punt) van Packs te Leerdam. Hier wordt uw pakket met de hand gesorteerd en opnieuw transport klaar gemaakt om de weg naar zijn bestemming te vervolgen. In de loop van de nacht zal uw pakket in de regio van de afzender arriveren waarna persoonlijke bezorging plaats vindt.

Al deze stappen zijn vanaf uw werkplek middels Track&Trace te volgen, uiteraard wordt dit proces afgerond met een digitale handtekening die eenvoudig terug te vinden is op de Packs site.tt-2016 Packs staat bekend als een bedrijf dat veel zorg levert aan kwetsbare producten, zo kunt u met een gerust hart bloem-, breekbare- of vers-producten versturen.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

link-packs
Link-Packs.

                                                                                                                                                                           uw koerier voor Zutphen e.o.